REPARATII INJECTOARE SIEMENS 1.6 TDI tip motor CAYC

  • MONTATE PE VW GOLF VI, SKODA, VW PASSAT, SEAT, VW CADDY

Reparatii injectoare Siemens

Injectoare SIEMENS Common Rail

Verificari, reconditionari si reparatii injectoare Siemens Common Rail, conform normelor de verificare si reglaj

Injectoarele Siemens, Continental common rail s-au dovedit a fi o adevarata piatra de incercare pentru atelierele diesel in tentative acestora de a gasi solutii optime pentru reconditionarea lor. Ele au fost montate pe majoritatea motoarelor de 1.6 TDI tip CAYC. Aceste tipuri de injectoare sunt foarte economice, dar din cauza combustibilului contaminat (apa, impuritati) ajung sa se defecteze pe parte mecanica si electrica, deoarece toate componentele mecanice sunt actionate de bobina electrica.

In urma investitiilor in echipamente specializate, a dezvoltarii unui departament special de cercetare si a participarii la cursuri de specializare, incepand din anul 2008 suntem in masura sa efectuam verificari si reparatii la injectoarele diesel Siemens common rail ce echipeaza autoturisme Vw Golf VI, Skoda, Vw Passat, Seat, etc

Din anul 2008 – 2014 la majoritatea marcilor mentionate mai sus.

Reparatii injectoare Siemens 1.6 TDI motor CAYC se efectueaza cu piese originale, iar calibrarea o facem pe aparatura din dotare destinata pentru acest tip de injectoare.

reparatii injectoare siemens buzau

 

service reparatii injectoare siemens atelier reparatii injectoare siemens

REPARATII INJECTOARE SIEMENS