Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare pentru Dacia Logan cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSCH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, DENSO, etc  si ofera in mod constant servicii de calitate.

Reparatii injectoare Logan – Injectoare Delphi Logan sunt testate pe banc marca STARDEX, pentru a afla defectele. Majoritatea injectoarelor au probleme din cauza pompei care genereaza pilitura de fier (span).

Reparatia injectoarelor Logan consta in schimbarea pieselor uzate cu piese noi de origine Delphi Franta.

reparatii injectoare logan

Injectoarele Logan sunt calibrate electronic pe banc STARDEX , dupa reparatie se recodeaza electronic, bancul calibreaza si codeaza fiecare injector in parte. Injectorul este supus la toate testele. Dupa verificare injectorul este montat pe autoturism si se introduce codul dat de banc in calculatorul masinii.

reparatii injectoare logan

Ce inseamna cod hexazecimal

Parametri de lucru al injectorului , timp de raspuns al bobinei , retur, preinjectie, debite , cantitate pulverizata in capul pistonului,etc

Injectorul este supus la peste 140 teste pana la finalul verificarii.
Folosim kituri de reparatie originale DELPHI.

Simptome injectoare Logan defecte :

  • fum alb, fum negru, pornire grea, tacanit odata cu turatia motorului, fluctuatii de presiune, oprire in timpul mersului, consum marit de combustibil, demaraj greoi.

service reparatii injectoare delphi logan