Verificare si reconditionare injectoare Buzau Delphi Common Rail

Injectoarele Delphi common rail sunt extreme de sensibile la contaminarea cu impuritati, particule de praf sau metal, de aceea manipularea acestora presupune o atentie deosebita incepand cu demontarea de pe masina, verificarea pe bancul de probe, reconditionarea acestora si remontarea pe masina. Toate aceste operatiuni trebuie facute intr-un mediu ferit de praf, o atentie deosebita fiind acordata protejarii acestora cu dopuri de plastic in timpul manipularii in service.

De asemenea pe langa reconditionarea injectoarelor, in majoritatea cazurilor, pentru a garanta buna functionare a sistemului de injectie al masinii, se impune in mod obligatoriu si reconditionarea pompei de inalta presiune (care genereaza span, pilitura), curatarea sistemului de alimentare (rezervor, conducte de alimentare, rampa comuna) si inlocuirea filtrului de combustibil numai cu filtru de origine.

Procesul de reconditionare a injectoarelor Delphi presupune: curatarea injectoarelor si a tuturor componentelor interne ale acestora pentru inlaturarea impuritatilor si particulelor metalice rezultate in urma uzurilor aparute la componentele in miscare din interiorul pompei de inalta presiune, înlocuirea componentelor uzate cu altele noi de origine si generarea unor coduri noi hexazecimale ce contin caracteristicile individuale ale injectorului. In urma reconditionarii se face o reverificare a parametrilor de functionare ai injectoarelor pe bancul de probe.

De asemenea, centrul de reparatii injectoare Buzau, dispune de echipamente profesionale care ne permit scrierea codurilor nou generate in memoria calculatorului autovehiculului.