Reparatii Injectoare Buzau – Reparatii Pompe Duze Buzau – (Reparatii Injectoare Buzau) Maracineni.

Firma autorizata din Jud. Buzau este autorizata sa realizeze reparatii injectoare / reconditionare injectoare, modele : injectoare pompa diuza, injectoare piezoelectrice Bosch, injectoare Delphi,  Siemens, pompe de inalta presiune. 

Pasul 1 – Injectorul odata ajunsa in atelierul nostru, este verificat pe bancul de probe pentru a afla defectul.

Pasul 2 – dezasamblarea complete a injectorului si inlocuirea pieseor uzate cu piese noi.

Pasul 3 – Verificarea si calibrarea injectorului (injectoarelor) pe bancul de proba. Injectorul reparat trebuie sa corespunda in conformitate cu valorile din fisa de testare specifica fiecarui injector in parte pentru a ne asigura ca injectorul este in parametrii dati de producatorul BOSCH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, POMPE DUZE.

Fiecare tip de injector se verifica pe banc special destinat producatorului mentionat mai sus. Service-ul nostru de reparatii injectoare este dotat cu aparatura performanta de ultima generatie ce ne permite sa putem verifica orice model de injector Bosch, Delphi, Piezo, Pompe Duze, Siemens, etc.

(Reparatii Injectoare Buzau) – (Injectoare Buzau) – (Reconditionare Injectoare Buzau)

Reconditionarea injectoarelor / Reparatia injectoarelor se face cu piese originale si se acorda Garantie si factura tuturor clientilor care apeleaza la serviciile noastre de reparatii injectoare.Detinem pe stoc injectoare reconditionate la preturi incepand de la 350 Lei, cum ar fi : Reparatii injectoare Bosch 250 Lei + TVA, Reparatii injectoare Pompe Duze 375 Lei + TVA, Reparatii injectoare / Reconditionari injectoare Piezo 420 Lei + TVA, Reparatii injectoare Siemens 420 Lei + TVA

Mai multe informatii pe site-ul : www.reparatii-injectoare-buzau.ro