Reparatii injectoare BMW

Suntem un atelier profesional care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare pentru BMW cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Firma noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSCH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, DENSO  si ofera in mod constant servicii de calitate superioara la preturi foarte bune.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca toate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor BMW incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele BMW folosim un banc de testare computerizat pentru a opera injectorul … in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare BMW au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani in plus.

NOTA!!! Din respect pentru clientul nostru si pentru a va folosi cat mai repede de masina personala,  punem la dispozitia clientului posibilitatea de a inlocui injectoarele, pe loc,  cu unele reconditionate si compatibile cu masina dumneavoastra, in urma unei testari a injectoarelor existente pe masina, clientul urmand sa plateasca doar contravaloarea reparatiei fara costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0740 623 432

Procedeul folosit in repararea injectoarelor BMW ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Personalul nostru va fi pregatit sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

Toate reparatiile facute la injectoare, beneficiaza de garantie si factura.

Reparatii injectoare BMW - Reparatii injectoare si pompe duze Buzau