Reparatii Injectoare Buzau - Pompe Duze pentru Vw, Audi, Skoda, Seat

Reparam Injectoare Pompe Duze – Pret Injector 450 Lei

Reparatii Injectoare Pompe Duze – VW, Audi, Skoda, Seat, Passat, Golf, Polo, Touareg, Touran, Sharan, Caddy, T5 Caravelle, etc. – Injectoarele Pompe Duze se regasesc pe un spectru larg de autoturisme dotate pe motoare 1.4 TDI –  1.9 TDI – 2.0 TDI si 2.5 TDI. Aceste vehicule sunt echipate cu injectoare Pompe Duze inovatoare, care combina functionalitatile de injector (pulverizator) si pompa (generator de presiune) intr-un singur element. Fiecare cilindru beneficiaza de un astfel de injector-pompa, iar elementele pompante sunt actionate mecanic de o axa cu came, asigurand un control precis al momentului injectiei si al cantitatii de combustibil injectata.

La firma noastra, specializata in verificarea si repararea injectoarelor Pompe Duze, folosim echipamente de ultima generatie si respectam riguros fisele de testare specifice fiecarui model. Procesul nostru de reparatie implica etape precum dezasamblarea componentelor, inlocuirea sau reconditionarea pieselor uzate, asamblarea componentelor si realizarea reglajelor si verificarilor finale, pentru a ne asigura ca injectoarele functioneaza la parametri optimi.

Echipa noastra de specialisti cu experienta este dedicata oferirii solutiilor profesionale si de incredere pentru toate nevoile legate de injectoarele Pompe Duze.

Oferim servicii de calitate superioara cu garantie si factura.
Pret reparatie injector Pompa Duza – 450 Lei / buc.

Reparatii Injectoare Bucuresti - Pompe Duze