Descriere obiectiv – Reparatii Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI sau 2.0 TDI

Reparatii Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI sau 2.0 TDI  – Firma Electronic Diesel Sistem SRL, infiintata in anul 2007, va ofera solutia profesionala pentru reparatia sistemelor de injectie  Delphi, Denso, Bosch, Pompa Duza si Siemens-vdo.

Personalul nostru este specializat si autorizat de catre producatorii sistemelor de injectie diesel pentru diagnoza si repararea lor.

Firma noastra este capabila sa reconditioneze cele mai noi sisteme de injectie diesel cum ar fi: injectoare pompa diuza, injectoare piezoelectrice Bosch, injectoare Delphi, Denso si Siemens – VDO common rail, pompe duze.

In procesul de reconditionare al injectoarelor diesel, o atentie deosebita este acordata detaliilor. Piesa odata ajunsa in atelierul nostru, este curatata, verificata pe bancul de probe si dezasamblata complet. Fiecare componenta a injectorului este foarte atent inspectata pentru identificarea uzurilor.

Componentele interne uzate se inlocuiesc cu alte noi, iar in etapa finala, intr-un mediu ferit de praf si posibile contaminari cu impuritati, piesa este montata, calibrata si verificata pe bancul de probe in conformitate cu valorile din fisa de testare specifica fiecarui cod de piesa in parte.

Diagnoza si identificarea elementelor defecte se face cu ajutorul microscopului digital pe care il avem in dotare.

Pentru a verifica corectitudinea reparatiei injectoarelor acestea sunt montate pe bancuri de proba BOSCH si HARTRIDGE pe care le avem in laboratorul diesel si supuse planurilor de testare create de producatorul sistemului de injectie.

Planul de testare reprezinta verificarea tuturor parametrilor de functionare al injectoarelor sau a pompelor de injectie, prin modificarea continua a comenzilor date.

Reparatii Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI sau 2.0 TDI

Reparatii  Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI, Reparatii injectoare Pompe Duze 2.0 TDI, Reparatii injectoare Pompe Duze 2.5 TDI, Reparatii injectoare Pompe Duze SDI, Reconditionari injectoare Pompe Duze Vw, Audi, Skoda, Seat, Vw Passat, Vw Golf, Vw Touran,  Vw Caddy, Vw Polo, Vw Sharan, Audi A4 B5, Audi A4 B6, Audi A4 B7, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Skoda Superb, Seat Leon, Seat Ibiza, Ford Galaxy, etc

Ne gasiti online pe:

www.reparatii-injectoare-buzau.ro

Judet Buzau, Loc. Maracineni, Nr. 104, E85
0740.623.432 / 0763.410.708

electronicdieselsistem@yahoo.com
www.reparatii-injectoare-buzau.ro
Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Prezentare video Electronic Diesel Sistem – Reparatii injectoare si pompe duze!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lgOcrIwSH8k[/embedyt]

Galerie foto

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail”]

Cum ajungeti la Electronic Diesel Sistem – Reparatii injectoare si pompe duze!